AcasăMaltaMalta va putea relaxa restricţiile în baruri şi restaurante numai pentru persoanele...

Malta va putea relaxa restricţiile în baruri şi restaurante numai pentru persoanele complet vaccinate

-

Barurile şi restaurantele din Malta vor putea să restricţioneze intrarea şi să accepte numai persoanele complet vaccinate începând cu 9 octombrie, a declarat ministrul Sănătăţii Chris Fearne, anunţând reguli mai relaxate pentru unităţile care aleg această măsură, relatează dpa.

Barurile şi restaurantele care limitează accesul la deţinătorii de certificate de vaccinare vor putea fi deschise până mai târziu, li se va permite alăturarea meselor şi servirea la bar, a precizat ministrul maltez al Sănătăţii.

Unităţile care nu doresc să restricţioneze intrarea pot continua să funcţioneze în conformitate cu restricţiile de sănătate publică existente.

Malta este una dintre cele mai vaccinate ţări din lume, peste 90% din populaţia eligibilă fiind complet vaccinată. Vârstnicii şi cetăţenii vulnerabili primesc rapelul la vaccinul anti-Covid.

Fearne a anunţat, de asemenea, că Malta va relaxa începând de vineri restricţiile pentru persoanele vindecate de COVID-19 care sunt eligibile numai pentru o singură doză de vaccin.

/www.agerpres.ro

Lasă un răspuns

Must Read

50 Tips and Insights About Productivity, Happiness, and Life

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...
%d blogeri au apreciat: